Op koers voor de dubbel: Anderlecht en Club in mooi gezelschap

Op koers voor de dubbel: Anderlecht en Club in mooi gezelschap
Foto: © SC

Anderlecht en Club Brugge plaatsten zich afgelopen weekend voor de bekerfinale en zitten nog op koers voor de dubbel. Ook in het buitenland mogen enkele ploegen hiervan dromen. Of zelfs van meer...

FC Barcelona

De titelstrijd in Spanje ligt weer helemaal open. Onder impuls van Messi zit Barcelona koploper Real op de hielen en de Catalanen staan ook dicht bij een plek in de bekerfinale. Barça won de heenmatch in de halve finale immers met 3-1 van Villarreal.

Bayern/Wolfsburg

In Duitsland lijkt Bayern München op weg naar een nieuwe landstitel, al is er met Wolfsburg toch een belangrijke uitdager opgestaan. Beide clubs zijn ook nog actief in de beker. Daar is men echter nog maar aan de 1/8e finales bezig.

Juventus

In Italië staat Juventus aan de leiding met zeven punten voorsprong op AS Roma. De Oude Dame strijdt ook nog mee om de beker. In de halve finale is Fiorentina de tegenstander. Mits winst volgt daarna een duel tegen Lazio of Napoli.

PSG

In Frankrijk strijden nog drie teams om de landstitel. PSG staat voorlopig derde, maar heeft slechts twee punten achterstand op Lyon. De Parijzenaars zijn de enige ploeg uit de top-drie die ook nog actief zijn in de Franse beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties