Hasi en Preud'homme blikken al vooruit naar bekerfinale: "De druk bij Club is groter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Hasi en Preud'homme blikken al vooruit naar bekerfinale: "De druk bij Club is groter"
Foto: © Photonews

Op 22 maart krijgen we een absolute topper als hoogtepunt van de Beker van België. Maar dat is niet alles: de winnaar kan een rechtstreekse titelconcurrent meteen een serieuze klap geven. Wij vroegen het aan Besnik Hasi en Michel Preud'homme.

Door Cédric De Volder en Johan Walckiers

Club Brugge - RSC Anderlecht. Mooier hadden we het ons bij de start van de Beker van België niet kunnen wensen. Ook Michel Preud'homme en Besnik Hasi zijn het meteen over iets eens. 

"Zo'n affiche spreekt tot de verbeelding", klinkt het bij de coach van RSC Anderlecht, bijgetreden door zijn concullega uit West-Vlaanderen. "Beide ploegen staan in de finale omdat ze het verdienen."

Hasi: "De druk is groter bij Club. Het is al een tijdje geleden dat ze daar nog iets hebben gewonnen"

"Maar het is moeilijk in te schatten of de verliezer werkelijk zo'n tik zal krijgen", gaat Hasi verder. "Maar de winnaar krijgt natuurlijk sowieso een boost. Volgens mij is de druk ook groter bij Club. Het is al een tijdje geleden dat ze daar nog iets gewonnen hebben."

Preud'homme zou zichzelf natuurlijk niet zijn als hij in zijn kaarten liet kijken. De Luikenaar blijft liever op de vlakte. "Ik ben vooral geconcentreerd op de komende wedstrijden."

"Al heb ik wel één bedenking", besluit de blauw-zwarte coach. "Voor hetzelfde geld spelen we op donderdag Europa League, komen we op vrijdag terug en is er maar één dag meer om zo'n finale voor te bereiden. Dat is heel weinig, hoor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties