Overzicht Duitsland: Bayern laat opnieuw spoor van vernieling achter

Lennert Vannooten
| 2 reacties

Bayern München heeft opnieuw harde klappen uitgedeeld. Het vernederde Paderborn, dat thuis speelde, met 0-6. Werder Bremen kon in de slotseconden nog een punt pakken op bezoek bij Schalke 04.

Paderborn - Bayern München 0 - 6

De ploeg van Pep Guardiola gaat door op haar elan. Het verplettert momenteel elke ploeg die haar pad kruist in de Bundesliga. Paderborn werd in eigen huis onder de voet gelopen door de Duiste machine.

Het werd 0-6, Robben nam twee doelpunten en twee assists voor zijn rekening. Lewandowksi scoorde ook tweemaal en verder droegen Weiser en Ribéry hun steentje bij tot de nederlaag van Paderborn.

Schalke 04 - Werder Bremen 1 - 1

Schalke 04 stond er tot vlak voor het eindsignaal goed voor in de eigen Veltins Arena tegen Werder Bremen. Meyer scoorde de 1-0 op het uur, maar in minuut 92 kon Prödl nog een gelijkspel uit de brand slepen.

Mainz 05 - Eintracht Frankfurt 3 - 1

Mainz 05 kon verrassend met 3-1 winnen, voor eigen publiek, van Eintracht Frankfurt. Het kwam wel eerst op achterstand door een goal van Aigner. Mainz maakte meteen de 1-1 via Clemens. In de tweede helft scoorden Geis en Malli elk een keer voor de thuisploeg.