Smullen van City versus Barça en Juve tegen Dortmund!

Smullen van City versus Barça en Juve tegen Dortmund!
Foto: © SC

Fase II van de achtste finales in de Champions League barst vanavond los. Man City verus FC Barcelona is de topaffiche, al moet Juventus tegen Borussia Dortmund niet onder doen.

Man City - FC Barcelona

De een bulkt van het vertrouwen na de forfaitwinst van dit weekend tegen Newcastle. De ander liep tegen een pijnlijke thuisnederlaag aan tegen Malaga.

Vincent Kompany vatte het na afloop al bondig samen. "Als we nu niet klaar zijn voor Barcelona, dan zijn we er nooit klaar voor." Hoe liggen verhoudingen tussen beide grootmachten op het Europese podium?

Juventus - Borussia Dortmund

In de andere match kenden beide teams een goede generale repetitie. Juventus stoomt op één been door naar een nieuwe Italiaanse landstitel en kan vol op het kampioenenbal mikken.

Dortmund herleeft dan weer in de Bundesliga na een 9 op 9. Het behoud is bij de Schwarzgelben al lang geen thema meer. De kwartfinales van de Champions League bereiken des te meer.

Houden City en Juve de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro op de Oude Dame je 123 euro op. Zet je een gelijkaardig bedrag in op winst van de Citizens, dan ga je maar liefst met 204 euro aan de haal. Voetbalkrant.com en UNIBET zetten je alvast op weg met een gratis wedtegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties