Reactie Kompany geeft niet op: "We weten nu dat we Barça pijn kunnen doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Kompany geeft niet op: "We weten nu dat we Barça pijn kunnen doen"
Foto: © SC

Het moge duidelijk zijn: Manchester City pakte gisteren geen goede uitgangspositie tegen Barcelona. De 1-2 nederlaag is moeilijk op te halen, zeker in Camp Nou. En toch ziet Vincent Kompany het zeker nog zitten.

"We moeten eerlijk zijn: onze eerste helft was echt slecht. Maar 45 slechte minuten op 180 hoeft niet meteen een probleem te zijn om toch nog door te gaan. Zonder de rode kaart - echt jammer - zat er misschien meer in en gingen we hier weg met een gelijkspel", aldus Kompany tegenover VTM na de match.

Kompany blijft er alvast in geloven: "In de tweede helft hebben we - met een andere instelling - getoond dat we Barcelona pijn kunnen doen. We moeten de lijn van de tweede helft doortrekken ginds en dan slaan ze misschien aan het bibberen."

De verdediger van de Rode Duivels ziet ook persoonlijke groei: "Het is raar hoe de perceptie soms is. Voor mijn blessure was ik goed. Als je dan een tijdje out bent, zeggen mensen al snel dat je niet meer in vorm bent - ook al heb je niet gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties