Reactie Dessers krijgt kans en gaat er nog krijgen: "Zenuwen heb ik niet"

Dessers krijgt kans en gaat er nog krijgen: "Zenuwen heb ik niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyriel Dessers speelde geen slechte wedstrijd tegen Anderlecht. Achteraf was Peter Maes duidelijk: "Hij bewees dat hij meer speelminuten verdient." Goed nieuws dus voor de jonge spits van de Waaslanders.

Johan Walckiers in Lokeren

Dessers had een heel goeie kans om te scoren, maar kwam net te kort. "Die voorzet kwam goed, maar ik bleef in het veld steken. Het was ook zo droog en ik kon er daardoor net niet bij. Maar het was wel meer net niet voor ons: twee keer op de lat, Nill (De Pauw) die geen penalty gefloten krijg en dan die ene bal die in de slotfase nog goed valt voor Mitrovic."

Ze hebben ook maar twee benen

Dessers zal de volgende weken wel meer kansen krijgen. "Ik had toch al geen zenuwen bij mijn eerste basisplaats in de competitie. Het doet wel deugd dat de trainer me kansen geeft tegen een ploeg als Anderlecht, maar het zijn ook maar jongens met twee benen", toonde hij zich niet direct onder de indruk.

"Ik heb wel mijn mannetje gestaan tegen sterke en ervaren verdedigers, die zelfs al Champions League speelden. Dit geeft zeker nog meer vertrouwen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties