Opmerkelijke boodschap vlak voor match: "Niet mekkeren vandaag!"

Opmerkelijke boodschap vlak voor match: "Niet mekkeren vandaag!"
Foto: © photonews

Het is do or die voor De Vereniging uit Brugge vandaag. Enkel winst (en meeval op de andere velden) houdt hen weg van play-off 3. Woordvoerder Pol Van Den Driessche porde de fans nog wat aan voor de wedstrijd. Een match in het teken van Blindenzorg.

Aernout Van Lindt in Brugge

Zo installeerde Cercle Brugge voor vandaag een blindentribune.  Slechtziende en blinde supporters zullen dankzij een headset en de levendige beschrijving van twee commentatoren de wedstrijd kunnen volgen.

Dit jaar koos de Vereniging als jaarlijkse sociale actie namelijk voor een samenwerking met Blindenzorg Licht en Liefde, en de blindentribune is een deel van de actie.

Duw ons vooruit

Verder werden er onder meer handklappertjes verkocht en werd er opgeroepen om veel lawaai te maken. "Want Cercle laat van zich horen, als steun voor wie niet kan zien", luidde het vooraf al.

Woordvoerder Pol Van Den Driessche richtte zich vlak voor de match nog eens naar het publiek: "Vandaag is de dag waarin het moet voor ons. We moeten winnen, dus steun ons 90 minuten lang. Niet mekkeren vandaag, maar ons vooruitduwen en stuwen en supporteren. Leve ...!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties