Stel je voor!: United wil Bale en Ronaldo naar Old Trafford halen

Stel je voor!: United wil Bale en Ronaldo naar Old Trafford halen
Foto: © photonews

Manchester United zou bereid zijn om deze zomer ruim 230 miljoen euro neer te tellen voor een dubbele transfer van Gareth Bale en Cristiano Ronaldo.

Louis Van Gaal wil zijn team gevoelig versterken en United is bereid om deze zomer een gigantische transfersom neer te tellen voor de twee grootmeesters uit de Spaanse hoofdstad.

Graham Hunter, insider van het Spaanse voetbal voor Sky Sports, zegt nu dat United absoluut werk wil maken van een een dubbele deal voor het duo.

“United denkt dat het kans maakt om Ronaldo binnen te halen. Naar mijn mening moeten we afwachten en zien wat er gebeurt, Ronaldo zal sowieso gecharmeerd zijn door het aanbod.”

Ook Gareth Bale werd de voorbije maanden al meermaals aan een transfer gelinkt. “Ronaldo en Bale zullen allebei aanbiedingen krijgen van de beide clubs uit Manchester”, aldus Hunter.

Volgens The Daily Epress zouden beide spelers in totaal ruim 230 miljoen euro moeten opleveren voor de Koninklijke. Een som die United makkelijk kan overbruggen door zijn recente sponsorcontracten

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties