Rode Duivel wil antwoorden met de voeten: "Er is geen reden tot paniek"

Tom Stroobants
| 1 reacties
Rode Duivel wil antwoorden met de voeten: "Er is geen reden tot paniek"
Foto: © SC

Volgende week moeten de Rode Duivels nog eens het veld op om de kwalificatie voor het EK 2016 af te dwingen. De kern is gevuld met topspelers, wat voor luxeproblemen zorgt. Zeker op het middenveld.

De Bruyne speelt een topseizoen bij zijn club Wolfsburg op de nummer 10. Maar bij de nationale ploeg schikt hij zich naar zijn rol. "Er wordt in de media veel gepraat over mijn positie, maar ik zie het probleem niet. Ik heb al op meerdere posities gespeeld en doe altijd mijn best", vertelt De Bruyne aan La Dernière Heure.

"Mijn positie op het veld is eigenlijk niet zo belangrijk. Ik ben een speler die vrij over het veld beweegt. Ik kan mij even laten vergeten en dan de ruimtes vinden. Iedereen kent mijn kwaliteiten."

Hopelijk keren we met 2 zeges terug

Na een overwinning en twee gelijke spelen in de eerste drie matchen is de opdracht duidelijk. "Dat waren niet onze beste wedstrijden, maar ik zie geen reden tot paniek. Het zal niet makkelijk worden, want Israël zette al enkele mooie prestaties neer. Maar we zullen op de afspraak zijn en ik hoop dat we met twee zeges terugkeren."

België krijgt op 28 maart Cyprus over de vloer, op 31 maart moet het op bezoek in Israël.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties