Van Gaal onder vuur: "Hij maakt het zelfvertrouwen van spelers kapot"

Van Gaal onder vuur: "Hij maakt het zelfvertrouwen van spelers kapot"
Foto: © Photonews

Falcao wist bij Manchester United nog geen potten te breken. Van Gaal liet hem zelfs al opdraven met de U21. Een ware vernedering. De ex-zaakwaarnemer van de Colombiaanse aanvaller denkt er het zijne van.

AS Monaco verhuurt Falcao momenteel, maar United heeft een optie om de spits definitief aan te werven. Voor zo’n zestig miljoen euro zou El Tigre van The Mancunians zijn. 

Niet niks, voor een speler die dit seizoen nog maar vier keer scoorde. Zover zal het dus niet komen. Van Gaal maakt amper gebruik van Falcao’s diensten, en een wereldspits mee laten spelen met de reserven werkt een verlengd verblijf niet in de hand.  

Samen huilen

Zijn vorige zaakwaarnemer Silvano Espindola voelt met hem mee. “Ik praat nog veel met Radamel. We huilen vaak samen. Hij heeft het momenteel moeilijk”, zei hij aan AS Colombia

Voor Van Gaal heeft Espindola weinig mooie woorden. “Hij maakt het zelfvertrouwen van spelers kapot. Niet alleen bij Falcao, maar ook bij andere grote namen deed hij dit.”

Met zijn riante loon, belabberde vormpeil door gebrek aan matchritme en vertrouwen onder nul, lijkt het huwelijk tussen Falcao en The Red Devils af te lopen met een sisser. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties