De Witte droomt stiekem van titel: "Heb vertrouwen in groep en staf"

Nick Goetstouwers
| 23 reacties
De Witte droomt stiekem van titel: "Heb vertrouwen in groep en staf"
Foto: © SC

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte trok deze week samen met Michel Louwagie naar San Pedro del Pinatar om de spelersgroep toe te spreken na een geslaagde stage. In Het Nieuwsblad laat de voorzitter zich uit over de ambities van zijn club.

AA Gent verbleef de afgelopen weken aan de Costa Murcia in Spanje. Voorzitter Ivan de Witte leeft op een rustige manier naar de play-offs toe.

Het idee om  op stage te gaan kwam er op aangeven van De Witte zelf. Hij hoopt hiermee zijn spelers en staf helemaal scherp te krijgen voor de start van de play-offs. 

De Buffalo's zijn vandaag al aan hun laatste stagedag toe, daarom heeft De Witte voor zijn team nog een toespraak in petto.

 “De derde plaats is onze doelstelling. Daaraan hangt een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Europa League vast. Mochten we dat voor het seizoen gezegd hebben, zou men ons misschien meewarig bekeken hebben. Maar ik denk dat dit nu realistisch is.”

Stiekem koestert de voorzitter van Gent ook wel titeldromen. "Op een goeie ochtend, ik geloof daags na de zege in Anderlecht, zei mijn echtgenote Marleen bij de koffie: 'Stel dat het toch zou gebeuren'. Ik ben toen enkele minuten op dat droombeeld doorgegaan, maar daarna keerde de ratio terug en zei ik: 'Laat ons daar niet aan denken'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties