De Pauw over zijn toekomst: "Een topclub in België of het buitenland is de volgende stap"

Lander Marin
| 8 reacties
De Pauw over zijn toekomst: "Een topclub in België of het buitenland is de volgende stap"
Foto: © Photonews

Nill De Pauw verkast volgend seizoen mogelijk naar een grotere club. Hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Ook denkt hij te weten wie de titel pakt.

In Reyers Laat liet de Congolese Belg doorschemeren dat Lokeren, waar hij al heel zijn carrière speelt, niet het eindstation is. “De volgende stap is een topclub in België of het buitenland. Een stap die ik zeker wil nemen”, aldus de Wase aanvaller. 

Titelfavoriet

Naar welke club in België werd niet gezegd, maar De Pauw liet wel weten wie hij denkt kampioen te zullen worden. “Er is maar één ploeg die een grote indruk op mij heeft nagelaten en dat is Club Brugge. Van in het begin van het seizoen wist ik dat ze voor de titel zouden gaan”, klinkt het. 

Congo lonkt

Toen hij jonger was speelde hij regelmatig voor de Belgische jeugdelftallen, maar doorstoten naar de Rode Duivels lukte nooit. De bondscoach van de Democratische Republiek Congo volgt De Pauw nauwgezet. 

Dat hij bij de Belgen weinig kans maakt is voor de Lokeren-speler wel duidelijk. “De concurrentiestrijd is er groot. Er is heel veel talent in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties