Reactie Kasmi blijft kritisch na winst: "Ons spel kon verzorgder"

Kasmi blijft kritisch na winst: "Ons spel kon verzorgder"
Foto: © photonews

Lange tijd leken we naar een puntendeling op weg in Jan Brydel. Tot Faysel Kasmi met een mooi, weliswaar afgeweken doelpunt de drie punten wist mee te slepen naar Lier. En dat zorgde meteen voor een eerste feestje op weg naar de redding.

Aernout Van Lindt in Brugge

"We hebben vandaag karakter getoond van de eerste tot de laatste minuut", aldus matchwinnaar Kasmi meteen na de wedstrijd. "Cercle had vandaag wel een aantal kansen, maar ik denk dat we verdiend hebben gewonnen."

Nu telt vooral het resultaat

"Ons voetbal was niet altijd even verzorgd vandaag, maar op het einde van de match moeten we vooral blij zijn met de drie punten", is Kasmi blij. "We gaan nu ook volgende week proberen winnen, want we gaan er alles aan doen om in eerste klasse te blijven."

Het voetbal moest vandaag van Lierse komen: veel druk naar voren en 70% balbezit: "Cercle voetbalde weinig, dus wij moesten het forceren. Op karakter hebben we ons voorbij Cercle geknokt."

"We hebben het in de reguliere competitie ook al bewezen dat we veel ploegen aankunnen in eerste klasse, maar het resultaat kwam er niet altijd uit. Nu telt vooral het resultaat en daarmee moeten we dan ook blij zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties