Heisa bij Barcelona: Kroatisch toptalent is niet blij

bart ver elst
| 6 reacties
Heisa bij Barcelona: Kroatisch toptalent is niet blij
Foto: © SC

Op het eerste zicht is het bij FC Barcelona rozengeur en maneschijn, want de club is leider in Spanje en heeft de kwartfinale van de Champions League bereikt. Achter de schermen zouden er wel meerdere problemen zijn waarmee de club kampt, zegt Sport/Voetbalmagazine.

Zo was er heel wat wrevel omtrent de vervanging van de Kroatische wonderboy Alen Halilovic, die momenteel uitkomt voor Barcelona B in tweede klasse. De middenvelder moest er na een klein halfuur af, omdat zijn ploeg met 10 verder moest na uitsluiting van de keeper.

En dat was niet naar de zin van de 18-jarige Halilovic, die zijn frustraties liet blijken. Barcelona werd gestraft met een transferverbod, maar is er ook een sanctie dat spelers voor hun 18 jaar niet mogen meedoen met de eerste ploeg.

Dat zorgt duidelijk voor heel wat spanningen binnen de jonge spelersgroep van Barcelona B. Ook Jordi Vinyals, de trainer van de tweede ploeg, is duidelijk: "De spelers denken dat ze belangrijker zijn dan de club. We hebben nu een groep die het voorbeeld is van de verslechterde situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties