Kopzorgen en serieus puzzelwerk voor Preud'homme

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Kopzorgen en serieus puzzelwerk voor Preud'homme
Foto: © Photonews

Club Brugge neemt het morgen in de kwartfinale van de Europa League op tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Michel Preud'homme zal de voorbije dagen alvast lustig geprobeerd en getest hebben op training. De Luikenaar kan namelijk geen degelijke defensie op touw zetten.

Door Cédric De Volder

Michel Preud'homme heeft nog welgeteld drie verdedigers op zijn lijst staan voor de wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk: Brandon Mechele, Laurens De Bock en Davy De fauw.

En waar zijn de anderen, horen we u denken. Wel, fasten your seatbelts. Bjorn Engels, Oscar Duarte, Boli Bolingoli en Thomas Meunier liggen in de lappenmand. Stefano Denswil is Europees niet speelgerechtigd. 

Simons wellicht rijtje achteruit

Met andere woorden: Preud'homme kan wederom aan het puzzelen. De opties? Timmy Simons een rijtje achteruit. Maar dan duikt er alweer een nieuwe probleem op. Claudemir - die andere defensief ingestelde middenvelder - is ook niet speelgerechtigd.

Al heeft de Luikenaar wel nog enkele oplossingen. Ruud Vormer speelde dit seizoen al op de rechtsbackpositie, terwijl ook Gato Silva en Nikola Storm kunnen depanneren. Maar jawel, een probleem: die jongens hebben amper matchritme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties