'Lul van de week': Een schande of opgeblazen tumult?

Tom Stroobants
| 8 reacties
'Lul van de week': Een schande of opgeblazen tumult?
Foto: © SC

Wij vinden de mening van onze lezers belangrijk. Daarom zullen we elke woensdag de kans geven aan onze fans en lezers om hun opinie te geven over een heikel punt uit de berichtgeving.

Vandaag krijgt u de kans om uw mening te geven. Wij stellen de vragen zoals het vragenuurtje in het Vlaams Parlement, u heeft het voor het zeggen. U bent de man/vrouw die zijn idee mag geven.

Morgen bundelen we de resultaten van het debat in een bericht, waarbij we de leukste en meest onderbouwde reacties bundelen. Hou het dus proper en constructief in de reacties.

Hoe denkt u erover?

Maandag werd een jeugdtrainer van de U13 van KV Oostende geschorst, niet ontslagen. Reden hiervoor was het feit dat hij elke week een van zijn spelers een T-shirt liet dragen met daar in het groot 'LUL' opgeschreven. En een bijhorende tekening, die wel vrij expliciet te noemen valt.

Er kwam veel reactie op dit voorval. Veel mensen vinden dit absoluut niet kunnen en noemen het zelfs middeleeuwse taferelen. Anderen vinden dit dan weer minder erg en vinden dat het opgeblazen wordt. Bij veel amateurclubs wordt een gelijkaardig spelletje gespeeld, maar dan vaak wel op oudere leeftijd.

Wat vindt u hier nu van? Kan dit absoluut niet door de beugel, of moet dit in de juiste context worden geplaatst volgens u? Of had het wel gekund als het minder expliciet was?

Wij hebben nog een aantal ideetjes klaarzitten om de volgende weken op u los te laten. Bovendien zal de actualiteit ons ook telkens ideetjes geven. Toch vinden we het belangrijk ook vanuit de lezers zelf onderwerpen te laten komen. Waar wil u over debatteren? Laat ons een voorstel na via debat@voetbalkrant.com

Wat vindt u van het T-shirt 'Lul van de week?'

18%
25%
14%
43%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties