Noodgedwongen B-ploeg Club: "Die keer dat opa in de selectie zat in kwartfinale Europa League"

Noodgedwongen B-ploeg Club: "Die keer dat opa in de selectie zat in kwartfinale Europa League"
Foto: © SC

Michel Preud'homme zit al eventjes met de handen in het haar door alle blessures waar hij mee te kampen heeft. Het gevolg laat dan ook niet op zich wachten: in de selectie voor de match tegen Dnipro krijgen enkele youngsters hun kans.

Gedoz is buiten strijd, net als Meunier, Duarte, Storm, ... En bovendien is Denswil niet speelgerechtigd. Hoe en met wie Preud'homme zal spelen, dat is nog een goedbewaard geheim ... en een moeilijke puzzel voor de coach.

Maar de selectie doet alvast vermoeden dat enkele jonkies minstens op de bank zullen zitten. Dierckx en Reuten zaten de voorbije weken al op de bank in de play-offs, nu zitten ook Callens, Libbrecht, van den Buijs, Coopman en Clyncke in de selectie van 21.

Met drie keepers in die selectie vallen dus maximaal twee van deze jonkies af en zullen een vijftal onder hen later aan de kleinkinderen kunnen gaan vertellen dat ze op jonge leeftijd al op de bank zaten in de kwartfinales van een Europese beker.

De volledige selectie: Mathew Ryan, Sokratis Dioudis, Vladan Kujovic, Davy De fauw, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Gauthier Libbrecht, Dario van den Buijs, Timmy Simons, Francisco Silva, Victor Vazquez, Ruud Vormer, Sander Coopman, Yannick Reuten, Christophe Callens, Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo, Tuur Dierckx, Obbi Oulare, Michiel Clyncke

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties