Fellaini één en twee gooien Mourinho's plannen bijna in de war

Fellaini één en twee gooien Mourinho's plannen bijna in de war
Foto: © photonews

Chelsea versloeg Manchester United dankzij een goal van Eden Hazard. Maar bijna was Fellaini - de broer dan wel - er de oorzaak van dat Jose Mourinho zijn tactisch plan in de vuilbak mocht werpen.

"Laat me een verhaaltje vertellen", tekende HLN uit de mond van Mourinho op. "Ik werd zaterdagochtend wakker, ik ging naar beneden en daar vertelde de portier me plots: 'Fellaini speelt niet, omdat hij hier tickets kwam oppikken op naam van Eden Hazard."

"Hij droeg een jeansbroek, dit en dat. Ik vroeg hem: 'Wat kom je hier doen?' Hij vertelde me: 'Ik ben Fellaini, ik kom tickets ophalen die mijn vriend Eden Hazard hier heeft klaargelegd.' Dus, als hij hier 's morgens komt opdagen, speelt hij niet."

"'F*cking hell, waarom speelt hij niet? Dit ruikt onfris.' Dus ik surf naar Google en geef 'Fellaini broer' in. Plots beelden. Die broer lijkt als twee druppels water op hem. Ik ging dus met de foto's naar de portier. 'Hey, is het deze Fellaini of deze?' Hij kijkt en wijst dan de broer aan: 'Het was deze.' 'F*ck off, het was dus zijn broer'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties