"Iedereen droomt van een finale avant la lettre tegen Barcelona"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"Iedereen droomt van een finale avant la lettre tegen Barcelona"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München haalde gisteravond de hakbijl boven om Porto kort en klein te meppen. Ook fervente fan van de Duitse recordkampioen, Philippe Vande Walle, zat gisteravond likkebaardend voor de buis.

"De manier waarop was bijna de perfectie", blikt de keeperstrainer van KV Mechelen nog even terug bij Voetbalkrant.com. "Het was een ongelofelijke collectieve prestatie die je niet mooier kan dromen."

"Na twintig minuten was de zaak - overigens zonder Robben, Ribéry en Schweinsteiger - geklaard. Guardiola en zijn manschappen hebben een enorme morele stap genomen."

Niemand blijft van individuele fouten gespaard

De bolwassing in het Estádio do Dragão noemt Vande Walle een accident de parcours. "Ze zijn de boot ingegaan op individuele fouten. Niemand blijft daarvan gespaard. Ook de besten niet."

Gisteren bleek nog maar eens dat de Allianz Arena een geweldige angst inboezemt. "Barcelona heeft die reputatie bijvoorbeeld ook. Ik denk dat Bayern hoopt weer uit te spelen."

"Op dit moment van deze competitie strijd je met vier teams die aan elkaar gewaagd zijn", besluit Vande Walle. "Iedereen droomt van een finale avant la lettre tegen Barcelona, maar laat ons toch maar gaan voor Atlético."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties