Kabananga speelt play-off 3 mogelijk uit: schandalig of gewoon reglementair?

Lander Marin
| 7 reacties
Kabananga speelt play-off 3 mogelijk uit: schandalig of gewoon reglementair?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wij vinden de mening van onze lezers belangrijk. Daarom zullen we elke woensdag de kans geven aan onze fans en lezers om hun opinie te geven over een heikel punt uit de berichtgeving.

Vandaag krijgt u de kans om uw mening te geven. Wij stellen de vragen zoals het vragenuurtje in het Vlaams Parlement, u heeft het voor het zeggen. U bent de man/vrouw die zijn idee mag geven.

Morgen bundelen we de resultaten van het debat in een bericht, waarbij we de leukste en meest onderbouwde reacties bundelen. Hou het dus proper en constructief in de reacties.

Hoe denkt u erover?

Junior Kabananga beging vorig weekend in het PO3-duel met Lierse een brutale fout op Daniel Mojsov. Zoals verwacht zal hij het moeten uitleggen bij de Geschillencommissie. Toch is de kans klein dat de Congolees ook maar één wedstrijd van de play-offs mist.

Hij moet namelijk pas volgende week dinsdag (28 april) voorkomen. Dat wil zeggen dat hij in de wedstrijd tegen Lierse die komende zondag gespeeld zal worden, al zeker mee kan doen.

Maar ook de vijfde en laatste wedstrijd zal de spits vermoedelijk mee kunnen spelen. Die komt er trouwens enkel als Lierse de match van zondag niet wint. Als Cercle niet akkoord gaat met de uitspraak van dinsdag, en beroep aantekent, behandelt de KBVB dit zoals altijd op de eerste vrijdag na de uitspraak. 

Laat die dag nu toevallig 1 mei zijn, de Dag van de Arbeid. Dan wordt er bij de bond niet gewerkt. Cercle kan er dus voor zorgen dat Kabananga PO3 hoe dan ook uit kan spelen. 

Vindt u het eerlijk dat Kabananga play-off 3 zal kunnen uitspelen (indien Cercle beroep aantekent)?

50%
50%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties