Prachtig gebaar: dit deed Vukomanovic met ontslagvergoeding Standard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Prachtig gebaar: dit deed Vukomanovic met ontslagvergoeding Standard
Foto: © photonews

Standard schoof Ivan Vukomanovic begin februari aan de kant. De Serviër mocht aanblijven als assistent, maar verkoos om te vertrekken op Sclessin. Vukomanovic kreeg dus een ontslagvergoeding, en deed daar iets moois mee.

De 37-jarige trainer heeft het hart meer dan duidelijk op de juiste plaats, want hij schonk zijn ontslagvergoeding namelijk aan een kinderziekenhuis in zijn thuisland Servië. Een prachtig gebaar, maar voor Vukomanovic een logische keuze.

"Ik zal je vertellen wat de reden was. Het was geen groot bedrag, het ging maar om de ontslagvergoeding van een assistent. Maar ik was van mening dat Standard me een som geld gaf die ik niet verdiende, waar ik niet voor gewerkt had”, aldus de Serviër in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik denk daar niet te veel over na, het is het hart dat oordeelt"

“Ik kom uit een land waar de mensen het niet zo gemakkelijk hebben en dus heb ik een kinderziekenhuis uitgezocht waar ze die cheque goed kunnen gebruiken. Het is zoals met mijn weigering om T2 te worden: ik denk daar niet te veel over na, het is het hart dat oordeelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties