Tweekamp om de titel in 3de klasse: "De jongere spelers worden zenuwachtiger"

Lander Marin
| 0 reacties
Tweekamp om de titel in 3de klasse: "De jongere spelers worden zenuwachtiger"
Foto: © SC

De titelstrijd in derde klasse A is een razend spannend tweegevecht. Koksijde prijkt momenteel op plaats één, en heeft maar een schamel puntje voorsprong op de nummer twee Deinze. Met nog twee speeldagen te gaan, kan het duel Deinze - Koksijde van de laatste speeldag allesbeslissend worden.

Deinze kan een mooie 22 op 30 voorleggen, terwijl Koksijde het met 13 op 30 moet doen. Wat doet dat met de koploper? “De jongere spelers worden zenuwachtiger en spelen met meer stress."

"Toch leven we naar de topper tegen Deinze toe zoals naar andere wedstrijden. Niets moet, alles mag. Dat is altijd zo geweest”, zegt de secretaris van Koksijde Peter Binquet. 

“De laatste wedstrijd kan bijna niet anders dan beslissend worden. Beide ploegen zullen met druk spelen. Als we verliezen en Deinze wordt kampioen, dan is dat maar zo”, relativeert Binquet. “Als wij punten laten liggen moeten we naar onszelf kijken.”

Over de mindere resultaten van de laatste tijd is hij duidelijk. “Dit is puur toeval. We hadden weinig geluk, maar ook sterke tegenstanders”, besluit Binquet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties