"We tonen dat play-off 1 geen toeval is"

"We tonen dat play-off 1 geen toeval is"
Foto: © photonews

Een overwinning, een gelijkspel en een nederlaag. Dat is het bilan van KV Kortrijk in play-off 1 voorlopig. En daarmee spelen ze nog steeds vol mee en blijft de Europese droom - het grote doel - binnen handbereik.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

“De topploegen pakten 6 op 9, wij hebben voorlopig 4 op 9. Dus we zitten op schema”, klinkt het bij Vanderhaeghe. "Met vier op negen doen we het zeker niet slecht. Nu willen we ook iets pakken in Anderlecht", aldus De Mets.

De coach gaat verder: “We wilden tonen dat het geen toeval is dat we in play-off 1 zitten, dat we het wel degelijk verdienen bij die top-6 te horen. En dat tonen we wel degelijk.”

Er zit een Europees ticket in

“Dit seizoen zit er wel een Europees ticket in”, pikt Gertjan De Mets in. “Er is geen druk bij ons, alles zit dicht op elkaar en we willen er echt vol voor gaan.”

“Druk? Die hebben we ons enkel opgelegd toen we voorlaatste stonden er iets moest gebeuren. Nu willen we gewoon het beste maken van de play-offs. De club is in ieder geval klaar voor Europees voetbal, dus we gaan voor de vierde plaats.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties