Ambitie Mechelen duidelijk: "Gewoon afmaken tegen Waasland-Beveren"

Ambitie Mechelen duidelijk: "Gewoon afmaken tegen Waasland-Beveren"
Foto: © photonews

Tegen Zulte Waregem mocht Glenn Claes nog eens spelen. En wel als gelegenheidslinksachter, dankzij de schorsing van Obradovic. "Dat was wel even wennen, maar met veel tips lukte het wel." En nu nog het varkentje wassen dat Waasland-Beveren heet op weg naar de finale van play-off 2.

Door Aernout Van Lindt

Het was al van 22 februari geleden dat Claes nog eens speelde voor Malinwa. En dan nog wel op een positie die niet de zijne is. “De trainer heeft me heel wat richtlijnen gegeven."

"Wanneer ik hoger moest gaan staan, of wanneer ik moest inzakken. Het lukte wel, al is het natuurlijk wel meer bewegen op die positie. Eens de 2-0 op het bord stond, kregen we meer ruimte en ging alles meer vanzelf. Makkelijker voetballen ook, toen we het spel in handen namen."

Die 7-1 van Genk? Niet verwacht, maar we staan er nog altijd beter voor

En zo rest er nog een opdracht voor Malinwa op weg naar groepswinst in play-off 2. "We hebben alles zelf in handen. Die 7-1 van Genk had ik niet verwacht, maar we staan er nog steeds veel beter voor op doelsaldo."

De boodschap is dan ook duidelijk: "We moeten het gewoon gaan afwerken in en tegen Waasland-Beveren. Dat het van moeten is? Dat was het de vorige matchen ook al. Echt speciaal is dat dus niet, maar we gaan er vol voor."

Pittig detail: als er gewonnen wordt op de Freethiel, dan volgen er mogelijk nog enkele duels in het Waasland. Het stadion van WB is namelijk topfavoriet om te fungeren als stadion in de finale van play-off 2, omdat de verbouwingswerken ADK bezig zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties