BeNe League gaat er uit met een knal: strijd om de schaal!

BeNe League gaat er uit met een knal: strijd om de schaal!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na vandaag is het over en sluiten met de BeNe League. Na drie jaar wordt de stekker uit de grensoverschrijdende competitie gehaald. Later zal moeten blijken of dat een goede of slechte zaak is, vanavond staat de titel nog op het spel. Standard heeft iets goed te maken.

We moeten niet verwachten dat Twente punten zal laten liggen op bezoek bij ADO Den Haag, dus is de boodschap voor Standard ook kristhalhelder: winnen is een must om de titel te grijpen.

Dan moet het in eigen huis - en dat is voor de gelegenheid Sclessin vanavond - wel voorbij PSV raken. Geen makkelijke tegenstander en er zal wel wat druk op de Luikse benen zitten.

Derde keer, goede keer

Temeer de Rouchettes de voorbije twee jaar net naast de titel grepen ten koste van ... Twente. Dat willen ze geen derde keer meer laten gebeuren. 

Maar er staan nog leuke duels op het programma ter afsluiting van de BeNe League. Zo is er de klepper tussen OHL en Gent en ook een wedstrijd tussen Lierse en Club Brugge - meteen een generale repetitie voor de bekerfinale van aanstaande donderdag.

Het volledige programma van de laatste speeldag:

ADO - Twente
Standard - PSV
OHL - Gent
Club Brugge - Lierse
Heerenveen - Anderlecht
PEC - Telstar
Ajax is vrij

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties