Hasi vindt publieke opinie maar iets raar: "En die bal die ze in Charleroi tegen mij smeten?"

Hasi vindt publieke opinie maar iets raar: "En die bal die ze in Charleroi tegen mij smeten?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Vetergate' heeft deze week wel wat mensen beziggehouden. Anthony Vanden Borre die zijn veters strikte terwijl er een minuut applaus gehouden werd voor Grégory Mertens, dat ging er bij niemand in. Besnik Hasi zette dat vrijdag wat meer in perspectief.

"Ik vind het spijtig dat ze op de man zijn gaan spelen", aldus Hasi. "Anthony was zich van geen kwaad bewust. Hij heeft nog met Greg samengespeeld. Dat hij geen respect zou hebben, is onzin. Maar ja, het is Vanden Borre en dat verkoopt kranten."

"Ik heb met hem gesproken en wil hem vertrouwen geven. Ik heb hem ook wel gezegd dat hij die mensen niet moet voeden. Hij moet opletten met wat hij doet."

Maar Hasi zag ook dat sommige fases uitvergroot werden en andere dan weer niet. "Over die bal die één van de Charleroi-spelers (Clément Tainmont, nvdr.) tegen mijn rug smeet, heeft niemand iets gezegd. Iemand anders had dan een hele week in alle talkshows gezeten", zei Hasi. 

Dat die fase niet opgepikt werd door fotografen of tv-camera's kan daar natuurlijk veel mee te maken hebben. Teammanager Gunter Vanhandenhoven had het wel gezien en maakte de vierde ref er attent op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties