Reactie Lommel incasseerde forse klap: "Mentaal en fysiek zwaar"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Lommel incasseerde forse klap: "Mentaal en fysiek zwaar"
Foto: © photonews

Lommel United werkte zich gisteravond in slechte papieren. Na de nederlaag tegen OHL hingen de kopjes omlaag. Stijn Vreven heeft mentaal en fysiek oplapwerk voor de boeg.

Door Robby Morren

"We speelden voetbaltechnisch onze slechtste wedstrijd van het seizoen", gaf Vreven toe. Nochtans had het er helemaal anders kunnen uitzien als de bal van Ken Debauve (onderkant lat) tegen de touwen had gegaan.

"Die knal was jammer genoeg net niet goed genoeg", zuchtte Debauve achteraf. "Ik kon hem niet beter trappen, ik dacht echt dat die bal binnen zou gaan."

"We hebben eigenlijk geen enkele zuivere kans gecreëerd", gaf de middenvelder toe. "We hebben het ganse seizoen heel degelijk gevoetbald, maar tegen OHL was het minder en dat is spijtig. Ik heb de indruk dat we soms schrik hebben om te voetballen."

Mentaal en fysiek vermoeid

De nederlaag weegt zwaar op het vermoeide Lommel. "Het is een heel zwaar seizoen geweest voor ons. Wij hebben alle wedstrijden afgewerkt met een kleine kern van 14-15 man. Deze nederlaag komt fysiek en mentaal hard aan."

En zondag moeten de jongens van Vreven alweer vol aan de bak in Lier. "Dat wordt natuurlijk heel lastig. Zij wonnen en zitten in een goede flow, terwijl dat bij ons nu wel anders is."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties