"Standard heeft ex-speler van Chelsea en Real Madrid op het oog"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
"Standard heeft ex-speler van Chelsea en Real Madrid op het oog"
Foto: © photonews

Standard pakt binnenkort mogelijk uit met een spraakmakende transfer. De Rouches zouden zich namelijk maar wat graag willen versterken met een ex- speler van Chelsea en Real Madrid.

Het gaat om Lassana Diarra. De middenvelder zit al enkele maanden zonder club, nadat hij bij Lokomotiv Moskou met slaande deuren vertrok. De inmiddels 30-jarige Diarra hield zijn conditie op peil bij West Ham United, waar hij met het oog op volgend seizoen ook een contract in de wacht zou kunnen slepen.

Verder toonde Internazionale reeds interesse, terwijl de Fransman ook al in verband werd gebracht  met Celtic, Newcastle United en Queens Park Rangers.

Extra troef in handen met Carcela

Maar volgens Italiaanse media staat de ex-speler van Chelsea en Real Madrid ook op het verlanglijstje van Standard. Gezien zijn Russische passage is Diarra wellicht een dure vogel, maar het feit dat hij aanbiedingen uit de VS en de woestijn afsloeg toont aan dat hij niet zozeer op een riant contract uit is.

Bovendien hebben de Rouches met Mehdi Carcela een extra troef in handen. De dribbelvaardige middenvelder kent Diarra nog van zijn passage bij Anzhi. Dus, wie weet kan hij zijn ex-ploegmakker wel overtuigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties