Reactie Anderlecht rekent op aartsrivaal: "Als ze spelen zoals tegen ons..."

Anderlecht rekent op aartsrivaal: "Als ze spelen zoals tegen ons..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht geeft de hoop op een 34ste titel nog niet op. De spelers weten echter dat ze nu moeten rekenen op hun aartsrivaal uit Luik om donderdag punten te gaan halen in de Ghelamco Arena.

Johan Walckiers in Anderlecht

Even de situatie schetsen: Gent is donderdag altijd kampioen als het wint, ongeacht wat Anderlecht doet in Kortrijk. Een kloof van vier punten is onoverbrugbaar dan. En dus rekenen ze in Anderlecht erop dat Standard daar doet wat ze deden in het Constant Vanden Stock-stadion: met alle middelen proberen punten te pakken.

Niet leuk om afhankelijk te zijn van Standard

"Onze kansen zijn miniem, maar we geloven er tot het einde in", zei een ontgoochelde Fabrice N'Sakala. "Het gaat moeilijk worden en het is niet leuk om afhankelijk te zijn van Standard. Maar we hopen nog om zondag voor de titel te mogen spelen."

N'Sakala kent een paar spelers bij Standard, zoals Mehdi Carcela. "Nee, ik ga hen niet vragen om extra hun best te doen. Dat zou hen te veel plezier doen", kon hij nog glimlachen.

Zolang het mogelijk is, moet je erin geloven

Andy Najar rekent dan weer op de Luikenaars. "Het is moeilijk om op twee matchen vier punten op te halen, maar als Standard tegen Gent speelt zoals ze altijd tegen ons spelen, moet het nog mogelijk zijn. Zolang het mogelijk is, moet je erin geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties