Reactie Hasi bijzonder boos: "Als we de titel verliezen, ligt het daaraan"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Hasi bijzonder boos: "Als we de titel verliezen, ligt het daaraan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kon de drie punten niet thuis houden tegen Standard en ziet zijn kansen op de titel nu wel héél erg slinken. Besnik Hasi was bijzonder boos. "Als we de titel verliezen, ligt het aan die stilstaande fases."

Robby Morren in Anderlecht

"We begonnen heel goed aan de wedstrijd en we scoorden op het juiste moment. We hadden alles controle, tot die vrije trap vanop 35 meter", sakkert de oefenmeester.

Trebel gooide de vrije trap voor doel, Ezekiel mocht moederziel alleen binnen koppen. Voor de zoveelste keer slikte Anderlecht een doelpunt na een stilstaande fase.

"Dat is een gebrek aan maturiteit, aan concentratie. Het heeft te maken met het niet naleven van afspraken. We hebben er veel over gepraat en aan gewerkt. Als we de titel verliezen, ligt het aan die stilstaande fases."

Wat liep er allemaal fout? "Verschillende spelers bleven staan en de keeper kwam niet uit."

"Na die 1-1 waren we nerveus en konden we de vrije man niet vinden. Onze laatste pass was niet goed. We hebben te weinig gecreëerd", aldus een teleurgestelde Hasi die beseft dat Anderlecht zelfs had kunnen verliezen.

"Op het einde hebben we risico's genomen omdat een gelijkspel onvoldoende was en was Standard nog enkele keren gevaarlijk op de tegenaanval."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties