Zaakwaarnemer is duidelijk: "Benteke wil naar de Champions League"

bart ver elst
| 12 reacties
Zaakwaarnemer is duidelijk: "Benteke wil naar de Champions League"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke is hot in Engeland. De Rode Duivel heeft momenteel de clubs voor het uitkiezen, maar zijn manager heeft al laten weten dat enkel teams die Champions League spelen, in aanmerking komen om de spits binnen te halen.

Eris Kismet, de makelaar van Benteke, liet maandag al ontvallen dat de aanvaller bij een club wil spelen die op het hoogste Europese niveau aantreedt. Kismet hoopt dan ook snel samen te zitten met CEO Tom Fox en manager Tim Sherwoord om de toekomst van zijn poulain te bespreken.

Pijnlijke blunder

De zaakwaarnemer van Benteke beging ook een pijnlijke blunder toen een fan hem opbelde als 'manager van een Premier League-team'. In dat gesprek zei hij: "Eén ding is zeker. Benteke tekent geen nieuw contract bij Aston Villa, niet omdat hij ongelukkig is, maar hij wil naar een grotere club."

Benteke zelf concentreert zich op de Rode Duivels. "Het is nu aan mijn manager. Hij weet wat ik wil en ik laat hem zijn werk doen", aldus Benteke aan SkySports. "Op alle vlakken kan ik nog verbeteren. Mijn rechter- en linkervoet, koppen.. Ik ben nog jong en ontzettend gemotiveerd om nog beter te worden."

Onder meer Arsenal, Liverpool en Manchester United hebben interesse in de aanvaller. "Het is goed voor het vertrouwen en het is heel leuk dat deze ploegen interesse laten uitschijnen, maar momenteel ben ik enkel gefocust op de nationale ploeg", besluit de ex-Genk speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties