Chadli sluit transfer niet helemaal uit: "Maar ik verwacht een kalme zomer"

Chadli sluit transfer niet helemaal uit: "Maar ik verwacht een kalme zomer"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Nacer Chadli ziet zijn sterk seizoen bij Tottenham waarschijnlijk beloond met een basisplaats tegen Frankrijk. Individueel maakte de sterke aanvaller/middenvelder heel wat indruk. Collectief ging het wat minder met Tottenham. En dus is de logische vraag: Speel je volgend seizoen nog voor The Spurs?

Johan Walckiers in Bordeaux

Zonder ongelukken start Chadli zondag op de rechterflank, in de plaats van de geblesseerde Kevin De Bruyne. "Ik speel niet veel op rechts, maar als de bondscoach me daar nodig heeft, zal ik klaar staan", aldus Chadli. "Ik prefereer te spelen dan op de bank te zitten hé."

Elf goals en vijf assists, dat zijn de cijfers die hij kan voorleggen in de Premier League. Maar meer dan dat werd hij een bepalende speler in het elftal van Tottenham. "In Engeland is het sowieso mijn beste seizoen. Daar ben ik wel blij mee."

Ik zit goed bij Tottenham

"Als club hadden we ons andere doelen gesteld, maar individueel mag ik tevreden zijn", zei hij. Dat omzetten in een lucratieve transfer, daar denkt hij momenteel niet aan. "Kijk, ik sluit het niet uit, maar ik zit goed bij Tottenham."

"Maar je kan nooit zeggen dat het niet gaat gebeuren. Ik laat het volledig aan mijn manager over. Volgens mij moet ik eerst nog wat beter worden en de Champions League halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties