Biglia rancuneus: "Anderlecht vond dat ik bij Argentinië enkel het gras kon gaan maaien."

Martijn Goethals
| 79 reacties
Biglia rancuneus: "Anderlecht vond dat ik bij Argentinië enkel het gras kon gaan maaien."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lucas Biglia is ondertussen al zo'n twee seizoenen niet meer te bewonderen op de Belgische velden. De ex-spelverdeler van Anderlecht maakte het bij Lazio helemaal waar en kan ondertussen rekenen op een basisplaats bij Argentinië. "Anderlecht geloofde daar nooit echt in", vertelt de kleine Argentijn.

Het is met een wrange nasmaak dat Lucas Biglia in het Argentijnse maandblad El Gráfico terugkijkt op zijn periode bij Paars-Wit. Vooral het feit dat Anderlecht hem zo moeilijk liet gaan, wringt nog bij Biglia.

“Tijdens mijn eerste seizoen waren er contacten met AC Milan, maar dat werd nooit concreet. Atlético plaatste niet veel later ook een bod, maar opnieuw weigerde Anderlecht. Elk jaar dacht ik dat het mijn laatste seizoen zou zijn maar telkens verhoogde Anderlecht mijn vraagprijs.”

Dat was volgens Biglia een serieuze fout van de Brusselaars. “Ze begrepen niet dat vier of vijf echt competitieve matchen op een seizoen niet voldoende was om deel uit te maken van de Argentijnse selectie.”

“Ze geloofden nooit echt in me”

Niet dat Anderlecht volgens Biglia echt geloofde in zijn potentieel. “Er waren zelfs mensen binnen de club die vonden dat mijn doelen te optimistisch waren en dat ik bij een eventuele selectie enkel zou kunnen dienen om het gras te maaien.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties