Ervaren middenvelder nog steeds op zoek: "Ik kreeg bij Oostende gewoon de kans niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ervaren middenvelder nog steeds op zoek: "Ik kreeg bij Oostende gewoon de kans niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Van Imschoot belandde vorig seizoen helemaal op een zijspoor bij KV Oostende. STVV bood rond de jaarwisseling een oplossing, maar ondertussen is de middenvelder nog steeds op zoek naar een nieuwe club. "Ik besef stilaan dat het lastig zal zijn om in eerste klasse aan de bak te komen."

Door Cédric De Volder

Eventjes enkele maanden terugspoelen. Fred Vanderbiest deed geen beroep meer op Tom Van Imschoot. De middenvelder had tijdens de wintermercato een akkoord met STVV, maar KV Oostende deed moeilijk over de transfersom.

"Dat ging letterlijk over een paar duizend euro", steekt het nog steeds een beetje bij de middenvelder. "Het doet dan ook pijn om te zien hoe ze daar tegenwoordig met geld aan het gooien zijn. Ik kreeg simpelweg de kans niet om me te bewijzen."

En dat is exact wat Van Imschoot nu wel nog wil doen. "STVV is alleszins geen optie meer. De club liet al weten op zoek te zijn naar een ander profiel. Ik besef ondertussen dat het lastig zal zijn om in eerste klasse aan de bak te komen."

"Ik richt me dus vooral op de profclubs uit de Proximus League", aldus de voormalige middenvelder van onder meer KVC Westerlo en wijlen RAEC Mons verder. "Via tussenpersonen hoorde ik ook al van Antwerp FC, maar concreet is dat niet."

Antwerp FC, STVV, Waasland-Beveren,...

"Maar ik ben helemaal klaar om aan te sluiten bij een club", besluit Van Imschoot. "Ik ben al een poosje aan het lopen. Ondertussen bel ik ook hier en daar eens rond. Ik hoopte mee te trainen bij Waasland-Beveren, maar dat kon niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties