De Keersmaecker na nieuwe onthullingen: "Ik stap niet op!"

De Keersmaecker na nieuwe onthullingen: "Ik stap niet op!"
Foto: © SC

Vandaag onthulde Sporza dat er opnieuw - en na het WK - uitgaven gebeurd waren bij de KBVB die niet door de beugel konden. Herverkozen voorzitter François De Keersmaecker mocht bij Sporza zich komen verdedigen. Alhoewel, verdedigen...

De Keersmaecker was zelf naar eigen zeggen niet op de hoogte van de facturen voor privé-chauffeurs en hotels van 500 euro per nacht. "U kan toch niet verwachten dat ik alle facturen bekijk?", vroeg hij Stef Wijnants. "Ik ben zelf pas een halfuur op de hoogte en heb een aantal mensen gebeld."

"Maandag zal ik dat verder onderzoeken en als dat waar blijkt te zijn, zullen er maatregelen moeten getroffen worden. Ook de staf van de Rode Duivels moet zich aan de afspraken houden", aldus De Keersmaecker. "Of er nog lijken uit de kast zullen vallen? Dat zijn insinuaties..."

Die termijn doe ik uit

De vraag was ook of De Keersmaecker de eer aan zichzelf zou houden in het geval van nog grotere facturen. "Ik stap niet op. Ik ben verkozen voor twee jaar en zal die termijn ook uitdoen."

Over de steun die hij kreeg en niet kreeg bij de verkiezingen. "Er zijn zaken gebeurd die niets met mijn persoon te maken hebben. Dat jullie veel informatie krijgen van mensen uit de Pro League? Die zijn dan niet bezig met het welzijn van het Belgisch voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties