Lokeren heeft vertrouwen in Slovaakse beloftenkapitein: "Hij heeft écht veel talent"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Lokeren heeft vertrouwen in Slovaakse beloftenkapitein: "Hij heeft écht veel talent"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren versterkte zich vorige week met Branislav Ninaj. De Slovaakse verdediger moet trainer Bob Peeters meer mogelijkheden geven in de achterhoede. "Ik verwacht veel van hem", aldus sportief directeur Willy Reynders.

Door Timothy Collard

“Die jongen heeft écht veel talent. Maar we moeten voorzichtig zijn. Hij heeft op het einde van vorig seizoen met een barstje gespeeld, maar normaal gezien is dat binnen dit en een week in orde”, zo zegt Reynders aan Voetbalkrant.com.

Ninaj staat in Slovakije te boek als een groot talent en bij Lokeren zijn ze dan ook blij dat ze hem konden strikken. “Branislav is een speler die we er heel graag bij wilden. Hij is een goeie, moderne verdediger. Bovendien is hij snel voor een centrale verdediger."

"Branislav Ninaj kan goed met concurrentie om"

“Én hij is ook nog eens kapitein van de Slovaakse beloftenploeg. Die zitten met een goede lichting en wonnen bijvoorbeeld al van Italië. Dus dat wil toch al wat zeggen.”

“Ik verwacht wel wat van hem. Branislav kan goed met concurrentie om. Hij is nog heel jong (Ninaj is 21, nvdr.), maar beschikt wel al over de nodige ervaring. Hij draaide bij Slovan Bratislava niet voor niets al drie seizoenen mee als vaste waarde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties