Bekende fan duidelijk: "Naar Waasland-Beveren kijken is bijna even goed dan seks"

Bekende fan duidelijk: "Naar Waasland-Beveren kijken is bijna even goed dan seks"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren stelde op zijn kick-off ook het 'We Believe'-team voor. Zes bekende Vlamingen die zich als fan achter het project scharen van de Waaslanders. Voetbalkrant.com had een leuke babbel met een van hen: Maarten Goffin, bekend van oa. Spitsbroers, Wolven en En Toen Kwam Ons Ma Binnen.

Door Aernout Van Lindt

"Ik ben al sinds ik vijf ben echt fan van toenmalige KSK Beveren en ben er ondertussen al 32, dus ben ik al meer dan een kwarteeuw fan van Beveren en het huidige Waasland-Beveren. De thuismatchen volg ik in het sfeervak E, soms ga ik ook mee op verplaatsing als ik kan."

Dat kan niet makkelijk zijn met je drukke werkschema?

"Het geluk dat ik heb is dat draaidagen voor televisie vaak in de week zijn, waardoor ik in het weekend als ik niet op het theater of een muziekfestival sta, tijd kan maken voor Waasland-Beveren."

Hoe belangrijk is Waasland-Beveren voor jou?

"Ik ben een echte workaholic, maar als ik op de Freethiel kom, dan vergeet ik alles. Ik zet mijn gsm uit en ik focus me volledig op de match. Hier komen kijken, dat is bijna even goed dan seks. Bij momenten dan toch" (lacht).

"Nee, ik kan hier echt al mijn zorgen vergeten met mijn vrienden uit De Klinge. Even chillen met de maten, het gaat dan eens ‘gewoon’ over voetbal."

En wat als je niet kan komen kijken?

"Dan vraag ik om me een sms’je te sturen. Soms ga ik van de scène in het theater en dan ligt mijn gsm klaar in de coulissen om te zien hoe de stand is. En als ik met mijn band een optreden doe, dan vraag ik aan mijn manager om mijn gsm in de gaten te houden."

"Ik wil altijd absoluut weten wat de club aan het doen is. Ik kan er wel een dynamiek door krijgen als WB op voorsprong staat in een wedstrijd. Het is erg vreemd hoe voetbal zo hard in je leven kan zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties