Toekomst De Bruyne nog steeds onzeker: "Contact met PSG, Bayern en Wolfsburg"

Geoffrey Rockele
| 1 reacties
Toekomst De Bruyne nog steeds onzeker: "Contact met PSG, Bayern en Wolfsburg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog een hamvraag deze transferperiode is waar de toekomst van Kevin De Bruyne ligt. Topclubs staan in de rij aan te schuiven om de Rode Duivel binnen te halen, maar ook Wolfsburg wil de middenvelder niet kwijt.

Zijn zaakwaarnemer, Patrick De Koster, blijft eerder mysterieus over de toekomst van De Bruyne. “We wachten tot Kevin terug is van vakantie en nemen dan de tijd om de beste beslissing voor zijn carrière te nemen”, vertelt hij aan Canal Supporters, een WebTV gewijd aan PSG.

De naam van de spelverdeler wordt al een hele tijd gelinkt aan verschillende topclubs zoals PSG, Manchester City en Bayern München. In de Britse pers verscheen al dat City bereid zou zijn om zo’n 70 miljoen euro neer te tellen. Maar ook Wolfsburg wil alle registers opentrekken om hun goudhaantje te behouden.

“Iedereen zou Kevin graag in de ploeg hebben, maar wat er zowel hier als daar in de pers verschijnt is fout. Ik hou ook contact met zowel PSG, Bayern als Wolfsburg, maar op dit moment zijn er geen meldenswaardige vorderingen”, besluit De Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties