Suarez krijgt speeltijd in oefenmatch van Anderlecht

Suarez krijgt speeltijd in oefenmatch van Anderlecht
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vandaag speelde Anderlecht in Nederland een oefenmatch tegen het Turkse Basaksehir. Er werd niet gescoord in het duel tegen de middenmoter, maar er was ook goed nieuws te melden.

Een oefenwedstrijd organiseren had de nodige voeten in de aarde. Drie keer probeerde Anderlecht tegen een Nederlandse eersteklasser te sparren, drie keer werden ze gedwarsboomd door lokale autoriteiten.

Daarom werd de oefenmatch tegen de Turken ook angstvallig stilgehouden, uit schrik dat er ook deze keer problemen zouden rijzen of dat er hooligans zouden afzakken.

Suarez op weg terug

Mitrovic en Mbemba, beiden op de weg naar het buitenland, speelden niet mee. Er werd ook niet gescoord, maar het positieve nieuws was dat Matias Suarez in de 70ste minuut mocht invallen.

Van wat wij zelf zagen in Tegelen is de Argentijn bijna topfit. Hij tackelde er in de onderlinge partijtjes zelfs op los. We schrijven dit met de nodige voorzichtigheid natuurlijk, want er was al eerder (ijdele) hoop over de spits.

Anderlecht:  Roef, Vanden Borre (77' Colin), Nuytinck, Deschacht, Obradovic (85' N'Sakala), Dendoncker, Defour, Tielemans, Praet (77' Kawaya), Acheampong (70' Suarez), Kabasele

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties