Anderlecht ziet Ezekiel deze week nog aansluiten

Anderlecht ziet Ezekiel deze week nog aansluiten
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Officieel is het nog niet aangekondigd, maar Anderlecht hoeft zich ook geen zorgen meer te maken in het dossier Ezekiel. De papieren zijn opgestuurd naar Al-Arabi, de voorwaarden zijn overeengekomen en de speler zelf heeft de club van zijn voorkeur te pakken.

Door Johan Walckiers

We kregen gisteren nogal veel sms'jes en facebookberichten. Of de deal met Al-Arabi nu echt rond was en waarom Anderlecht het nieuws nog niet officieel aankondigde? De deal is wel degelijk beklonken, maar paars-wit wacht nog op de papieren vanuit Qatar om alles af te ronden.

Nochtans hadden de Qatarezen een beter bod vanuit Porto, maar Ezekiel maakte heel duidelijk dat hij zelf naar Anderlecht wilde en ze willigden zijn wens in. De 21-jarige Nigeriaan zal deze week nog aansluiten bij de groep, zoals Besnik Hasi vroeg. Want die wil versterking nog voor de match tegen Lazio.

Ezekiel zelf verblijft al meer dan een week in het Brusselse en staat klaar om met de sportzak naar Neerpede te trekken. 

Luciano D'Onofrio

Ezekiel kreeg van Anderlecht garanties en de belofte dat ze er alles aan zullen doen om hem Belg te maken. Roger Vanden Stock schakelde ook een hulplijn in: Luciano D'Onofrio. De voormalige grote man van Standard schakelde enkele van zijn contacten in om Al-Arabi te overtuigen.

Daar gingen ze sinds vrijdag al overstag door de manier waarop de Anderlechttop het dossier afhandelde en met de mogelijkheid om later nog samen te werken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties