Probleem achterin bij Gent voor de Supercup

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
Probleem achterin bij Gent voor de Supercup
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Gent is het vandaag bang afwachten hoe zwaar de schade van de oefenmatch van gisteren zal doorwegen. Drie spelers verlieten het veld immers met blessures. Vooral in de defensie wordt het heel erg krap.

Sander De Graeve in Gent

Thomas Matton moest er in de eerste helft al af met een blessure aan de spieraanhechting tussen de achillespees en de kuitspier. Een scan moet in de loop van de dag duidelijkheid brengen over de ernst van de blessure. Brecht Dejaegere gleed uit op het slechte veld en blesseerde zich aan de heupbuiger.

"Bij Brecht valt het op het eerste zicht nog mee", liet Vanhaezebrouck weten. De grootste problemen situeren zich achterin. Lasse Nielsen kampt met een vervelende verstuiking aan de grote teen en ook Gershon is nog even buiten strijd.

Puzzelen achterin tegen Club

Gisteravond liep ook Hassan Özkan, de vervanger van Nielsen centraal achterin, een blessure op. Hij ging na de wedstrijd meteen naar het ziekenhuis met een blessure aan de rechterhand. Het wordt dus puzzelen voor Hein Vanhaezebrouck. Wij gokken alvast op het duo Uros Vitas-Rafinha centraal achterin tegen Club.

Erik Johansson, de nieuwe aanwinst, moet nog een wedstrijd afwerken bij Malmö en op de rechterkant is Elhamed voorlopig nog niet speelgerechtigd. Het toont aan wat Vanhaezebrouck al meermaals liet verstaan. Gent heeft heel veel geluk gehad met blessures in de verdediging vorig jaar. Veel overschot is er niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties