Knappe prestatie van Hein: In de top 50 van de beste coaches!

Geoffrey Rockele
| 21 reacties
Knappe prestatie van Hein: In de top 50 van de beste coaches!
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck leverde vorig seizoen puik werk bij AA Gent. De Buffalo's kwamen speelden als een sterk blok en aanvallend kwam het gevaar langs alle kanten. De eerste titel was een feit… en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

Het voetbalmagazine FourFourTwo lanceerde een lijst met de beste vijftig coaches van dit moment. Daar staat ook ene Hein Vanhaezebrouck tussen. Hij is de enige Belg in de lijst en prijkt op plaats 47. Ook in het buitenland staat de coach blijkbaar bekend als iemand die spelers beter kan maken.

“Tactisch sterk en een goede motivator. Vanhaezebrouck kent de kneepjes om spelers die elders niet aan de bak kwamen toch betere prestaties te laten leveren.”

Champions League

Ook de komst van Moses Simon naar de Ghelamco Arena was volgens het blad een voltreffer. “Hij heeft een neus voor talent. Vorig seizoen was de Nigeriaan Moses Simon een sensatie in de Belgische competitie.”

Al zal Vanhaezebrouck zijn plek vooral te denken hebben aan de kwalificatie voor de Champions League. “Door verrassend de titel te pakken in België, zal Vanhaezebrouck nu met zijn ‘kneusjes’ aantreden in de Champions League’, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties