Deze knoop moet Peter Maes nog doorhakken

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Deze knoop moet Peter Maes nog doorhakken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benieuwd welke formatie Peter Maes zaterdag aan de aftrap zal brengen tegen OHL. De coach zelf moet nog één knoop doorhakken.

Robby Morren in Genk

Peter Maes heeft zijn elftal op één positie na in zijn hoofd, maar gaf enkel mee dat Köteles de voorkeur krijgt op Bizot en dat hij nog voor één positie twijfelt.

Achterin hoeft het echter weinig twijfel dat de keuze valt op het centrale duo Kabasele - Kara en op de backs Castagne en Tshimanga. Daardoor is er geen plaats meer voor Anele.

Milinkovic zit met een transfer in het hoofd en speelt niet. Op het middenveld maakte Ndidi een sterke indruk tijdens de voorbereiding. Buffel is zeker van zijn plaats en dus wordt het uitkijken wat Maes doet met Gorius, Buyens en Cissé. Voorin heeft De Camargo voorlopig geen concurrent.

Okriashvili of Schrijvers

“Er is nog 1 keuze die ik echt moet maken en dat is de positie 9,5 - 10 met Siebe Schrijvers en Okriashvili. Die keuze maak ik pas zaterdag. Dat heeft deels te maken met de toestand van Okri, maar ook met de noden die ik op dit moment heb", aldus Maes.

"Okriashvili is goed hersteld, maar ondervindt toch nog altijd hinder van zijn rib na een inspanning. Dat moeten we zaterdag nog bekijken, maar hij zit wel in de kern."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties