Vermaelen meteen onder vuur na prestatie tegen United

Caroline Tonnelier
| 22 reacties
Vermaelen meteen onder vuur na prestatie tegen United
Foto: © SC

Thomas Vermaelen start na een debuutseizoen vol blessureleed vanaf nul bij Barcelona. Hij moet zich in de voorbereiding bewijzen, maar tegen Manchester United is dat blijkbaar niet al te goed gelukt.

De Spaanse sportkrant Marca is streng voor onze landgenoot. "Niet alleen kreeg hij op defensieve vlak een harde test tijdens zijn uur op het veld. Hij zag er ook nerveus uit bij de opbouw van achteruit, een sleutelaspect in het spel van Barcelona."

Vermaelen: "Ik voel mij nu honderd procent"

Vermaelen zelf is vooral blij dat hij terug kan spelen. "Er is niets beter dan zich terug fit voelen. Ik voel mij nu honderd procent. We zijn juist begonnen aan de voorbereiding en ik ben nog aan het aanpassen, maar ik heb 60 minuten gespeeld tegen een goede tegenstander en daar ben ik erg blij mee."

Het is nog maar de vraag of Vermaelen een plaatsje kan afdwingen in het elftal van Luis Enrique. "In een club als deze is de concurrentie zwaar. We hebben veel fantastische spelers. Het is niet makkelijk, maar dat is waarom je voetballer wordt: om voor de beste teams in de wereld te spelen en daar maak ik deel van uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties