Opvallend kalme Preud'homme: "Ik was beschaamd, maar zette mezelf naast de spelers"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Opvallend kalme Preud'homme: "Ik was beschaamd, maar zette mezelf naast de spelers"
Foto: © Photonews

Zo boos als Michel Preud'homme afgelopen dinsdag was, zo kalm en ontspannen zat de Luikenaar er vanmiddag bij op de persbabbel. "Mijn spelers hebben goed gereageerd op training."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme wist het afgelopen dinsdag eventjes niet meer. Club Brugge was net met 2-1 onderuit gegaan bij Panathinaikos FC en smeet op die manier een quasi zeker Europees avontuur in het water. 

"Ik was vooral boos om de situatie", geeft een kalme Michel Preud'homme nog wat extra duiding. "Het klopt dat ik beschaamd was voor het vertoonde spel. Maar ik zette mezelf ook meteen naast mijn spelers."

Onze tegenstanders zoeken wel de limiet op. Ik wil dat wij dat ook aanvoelen

MPH herhaalde het eerder na de verliespartij bij STVV al: blauw-zwart is te braaf. "Onze tegenstanders zoeken wel de limiet op. Ik wil dat wij dat ook aanvoelen. We zullen altijd ons spel spelen, hé. Maar ik hoop dat we ons ook kunnen weren tegen zo'n soort voetbal."

Geen derde keer in de val

"Ik heb de spelers afgelopen dinsdag gewoon na de wedstrijd toegesproken", besluit Preud'homme. "We zijn nu twee keer in de val gelopen en dat mag geen derde keer gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties