Het grote probleem van OH Leuven

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Het grote probleem van OH Leuven
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven heeft één groot probleem: efficiëntie voor doel. De jongens van Mathijssen vinden toch zo moeilijk de weg naar de netten en dat wordt cash betaald.

Door Robby Morren

Dat OH Leuven helemaal onderaan prijkt met 0 op 9 is niet te wijten aan slecht voetbal. Integendeel zelfs, want tegen toppers als Anderlecht en Genk voetbalden de Leuvenaars uitstekend mee en tegen Westerlo verdienden ze meer.

Het was zaterdagavond bij momenten erg om te zien wat OHL nodig heeft om te scoren. "Ofwel raakte de bal de paal ofwel de kruising, ofwel een verdediger en anders was er nog een sterke doelman", sakkerde Jacky Mathijssen achteraf.

Jovan Kostovski

OHL creëert voldoende mogelijkheden, maar de afwerking ontbreekt. "We moeten beter omgaan met de mogelijkheden die we krijgen. De offensieve drang die we toonden, is wel hoopgevend."

En zo loopt er bij de club na 3 speeldagen slechts één speler rond die de weg naar de netten vond: Kostovski. "Ach, ik ben blij dat we nog iemand hebben die 3 keer scoorde", lacht Mathijssen het filosofisch weg.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties