Dit is ons team van de week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Dit is ons team van de week
Foto: © SC

Ons team van de week van deze speeldag kleurt haast helemaal rood. Teams in de favoriete kleur der stieren deden het dus goed dit weekend. Oostende, Zulte Waregem en STVV kwamen het meest uit de verf.

Doel

Kortrijk kon niet scoren tegen AA Gent en daar had vooral Matz Sels een belangrijk aandeel in. De doelman pakte uit met enkele knappe reddingen en toonde zich vooral op een poging van Chanot van wel erg dichtbij.

Verdediging

Gelukkig voor Kortrijk kon ook AA Gent niet scoren in het Guldensporenstadion. Maxime Chanot was de exponent achterin, maar had een doelpuntje moeten scoren. Toch haalt hij ons team van de week.

Daarnaast vinden we twee pionnen van Zulte Waregem die Club Brugge over de knie legden. Diallo en Verboom waren outstanding in de 2-0 zege van de troepen van Francky Dury.

Middenveld

In ons dichtbevolkt middenveld hebben we zowaar plaats voor iemand van Mouscron-Péruwelz. Vrijwel elke stilliggende bal werd een gevaar met de traptechniek van Michel. Kaya is de derde pion van Zulte Waregem en Berrier verdeelde en heerste op Sclessin.

Verder hebben we nog de flanken van STVV. Wat een show voerden Edmilson en Dompé op tegen een mak Genk in de belangrijke Limburgse derby. Revelaties? Reken maar van yes.

Aanval

Voorin treffen we met Steeven Langil technisch gezien een vleugelspeler, maar hem uit dit team houden is een halsmisdaad. Een dikke negen voor de flitsen van de pijlsnelle man van Waasland-Beveren tegen zijn ex-club. Naast hem vinden we de altijd goedgemutste Akpala, in bloedvorm in Luik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties