Koen Persoons weet wat Lokeren nodig heeft

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Koen Persoons weet wat Lokeren nodig heeft
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Persoons is terug van weggeweest. Na maandenlang blessureleed mocht hij zijn wederoptreden vieren tegen Standard. Dat leverde meteen een zege op.

"Ik wil mijn aandeel daarn relativeren. Het is niet dat ik de ontbrekende schakel ben die nu plots iedereen naar een hoger niveau tilt", aldus Persoons op de website van Lokeren. 

De start van Lokeren werd gemist, maar echt zorgen maakt hij zich niet. "We hebben onze portie pech wel al gehad, denk ik. Het ontbreekt ons voorlopig nog aan efficiëntie, dat kan je niet ontkennen."

Persoons weet wat de ploeg nodig heeft. "Ik denk dat we een wedstrijd nodig hebben waarin alles meezit. Een keer de ban gebroken, kan alles plots een stuk vlotter verlopen."

Ambitie: play-off één

De zege is een must dit weekend. "Tegen Moeskroen thuis moet je altijd winnen, punt aan de lijn." En dan komt het wel goed volgens Persoons. "Dan komen we de linkerkolom binnen."

"Ik vind dat Lokeren ambitie mag hebben om play-off één te spelen of er althans voor mee te strijden", zo blijft de ambitie in het Waasland duidelijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties