Reactie Dury na de zoutloze bekerzege: "Jammer dat het zo snel beslist was"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Dury na de zoutloze bekerzege: "Jammer dat het zo snel beslist was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kwam pijlsnel op een dubbele voorsprong, maar liet het na om de score verder uit te diepen. Na enkele kansen voor Union bloedde de match dood. Heel erg jammer volgens Dury.

Sander De Graeve in Waregem

"Het was misschien te snel. In de eerste 15 minuten speelden we goed. Daarna lieten we gaandeweg Union in het spel komen. We werden slordig en verloren de concentratie. Als trainer zie je dat nooit graag. We zijn tenslotte profs", aldus Dury.

Union kreeg vertrouwen en kreeg enkele goeie kansen. "Ze kregen twee, drie mogelijkheden. We kwamen goed weg, vooral op die kans van Fauré." Essevee haalde de rust bij een 2-0 stand waarna de wedstrijd niets interessants meer te bieden had.

Tussen minuut 25 en 75 kon er vanalles gebeuren

"Het laatste kwartier was ik op mijn gemak, maar tussen minuut 25 en 75 kan er vanalles gebeuren. Of ik daarom Chuks Aneke eraf haalde aan de rust? Neen, het was het plan om hem 45 minuten te laten spelen."

"De Beker is een rare competitie, ik zie overal dat de voet van het gaspedaal gaat, gewild of ongewild", sloot Dury af. "Toch is het jammer voor de supporters die aanwezig waren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties