Seraing neemt erg strenge maatregelen voor komst Antwerp

Seraing neemt erg strenge maatregelen voor komst Antwerp
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp gaat vrijdagavond op het veld van Seraing op zoek naar een nieuwe overwinning. Als de fiere leider uit tweede klasse erin slaagt de drie punten te pakken, dan zal het feestje achteraf misschien net iets minder uitbundig zijn…

Hoe dat komt? Bij Seraing nemen ze strenge maatregelen voor de komst van The Great Old. De Luikse club heeft een nultolerantie afgekondigd wat betreft het nuttigen van alcohol. Dat meldt Gazet Van Antwerpen.

De fans van Antwerp zullen voor, tijdens of na de match dus niet kunnen genieten van een fris pintje. Of het nu was om de overwinning te vieren of om puntenverlies door te spoelen, alcohol mag er niet genuttigd worden in het stadion van Seraing. Alcoholvrij bier is wel verkrijgbaar.

Combiregeling

Bij Seraing leggen ze hun beslissing uit. “De komst van Antwerp noopt ons tot meerdere veiligheidsmaatregelen. Volgens Binnenlandse Zaken is het een risicomatch, die ons ook heeft verplicht om de combiregeling op te leggen. Ook tickets voor de bezoekers zullen vrijdag niet verkrijgbaar zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties